Butiksstädning

Butiksstädning ser oftast rätt olika ut beroende på typ av butik. En livsmedelsbutik städas med helt andra krav än t.ex. en klädbutik och en butiks utseende är avgörande för att locka kunder. En ordentligt butiksstädning och ren butik förbättrar kundernas upplevelse vilket resulterar i ökas försäljning.

Vi utföra butiksstädning i Stockholm, kontakta oss för butiksstädning pris i allt från små butiker till stora varuhus, livsmedelsbutiker, butikskedjor och butikscentrum. Vi städar er butik regelbundet, med överenskomna intervaller och metode i alla butikens ytor och hörn, och vi utför butiksstädningen med hygien- och bakteriekontroller helt efter era önskemål.

När vi utför butiksstädning i Stockholm kommer alla våra artiga professionellt utbildade butiksstädare att ha uniform med företagslogga på samt företagskort för att alltid kunna visa att de är från N&M AB Städ. Vi utför butiksstädningen alla dagar i veckan, dag eller kvällstid, du som kund väljer vilken tid som passar dig bäst för butiksstädningen.

Vi N&M AB Städ strävar efter att bli bäst i branschen och vi lägger stor vikt vid kvalitet, säkerhet och miljö genom att tillhandhålla  butiksstädning i Stockholm med städ personal som har justa villkor och vi följer svenska arbetstidslagar och skattelagar. All vår städ personal är utbildade i butiksstädning med hygien – och bakteriekontroller i focus och vi erbjuda ett konkurrenskraftigt butiksstädning pris utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller säkerhet.

När vi utför butiksstädningen vill att alla kunder ska vara nöjda av vårat arbete, vare sig du har en liten butik eller ett stort företag, supermarknad eller bilshowrum. Når du använda dig av N&M AB städ så garanterar vi dig professionell butikstädning Stockholm med högsta kvalité, service och konkurrenskraftig butiksstädning pris.

Vi erbjuder butiksstädning i Stockholm med följande tjänster: Butiksstädning i Stockholm

  • Avtorkning av lysknappar,
  • Lister, dörrhandtag, armatur,
  • kakel och golvsocklar
  • Dammsugning av mattor
  • Golv moppas, våttorkas eller maskinskuras
  • Entremattor rengörs
  • Glasdörrar och handtag rengörs
  • Papperskorgar töms
  • städning av kök/matplats, badrum/toaletter
  • städning av Tvättstuga och huvudingång

NM AB Städ hjälper dig att i samband med kundevenemang att ha en ren och fräsch butik med fokus på produkterna, inte på en smutsig butikslokal. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte och få ett butiksstädning pris med vår gratis offert på plats idag.