BYGGSTÄDNING

NM Städ AB har ett utbildat team som erbjuder städning och service till bygg- och konstruktionsbranschen i Stockholm. All service kan kundanpassas till era behov och specifikationer. Vår personal tar stort ansvar och stolthet att erbjuda professionell städservice under hela byggprocessen. Kundens säkerhet är vår högsta prioritet och vi garanterar alltid en grundlig städning. På NM Städ AB erbjuder städservice under hela byggprocessen i olika intervaller. Om ni har ett tight tidsschema för byggstädningen eller om ni skulle ha en tight budget, kontakta oss så kommer vi fram till en lösning. Du kan lita på att vi kommer leverera snabb, effektiv och säker service.

Vår städservice inkluderar detaljstädning från tak till golv; golvstädning, dammsugning, skura golven efter golvmaterial, ingående fönsterstädning och puts, fasadstädning, städning av vitvaror och inventarier, skyltstädning och ventilationsstädning etc. På NM Städ AB inser vi vikten av miljö, hälsa och säkerhet och tillhandahåller städservice för byggarbetsplatser med godkända produkter enligt industristandarder eller efter kundkrav. Här kan du läsa vår säkerhetspolicy.

Byggstädningens tre faser med olika aktiviteter för varje fas:

FAS 1 – GROVSTÄDNING

Den första fasen initieras efter att inramningen, VVS och elektriska tjänster har avslutats. Städningen inkluderar borttagning av skräp, dammsugning och borttagning av klistermärken etc. Detta hjälper till att förbereda platsen för nästa tjänster som målning, golv, inventarier och skåp.

FAS 2 – FÖRBEREDANDE STÄDNING

Detaljerad städning av kök och badrum initieras t.ex. handfat, badkar, duschar, skåp och bänkskivor. Några av de tjänster som ingår i den här fasen är:

  • Dammsugning av ljusarmatur, ventiler och ventilationsrör
  • Rengöring av ljusströmbrytare
  • Detaljerad dammsugning inklusive alla väggar och dörrar
  • Detaljerad rengöring av fönster och fönsterramar
  • Borttagning av klistermärken från fönster och glas
  • Rengöring av garderober (insida och utsida)

FAS 3 – AVSLUTANDE STÄDNING

Sist, när alla underleverantörer är klara med sina jobb, är det dags för den avslutande städningen. Mattor kommer att dammsugas, golven moppas och väggar rengjorda från damm. All damm avlägsnas och en obligatorisk kontroll av byggnaden genomförs för att säkerställa högsta städservice.  Samarbeta med oss inför ert nästa byggprojekt och se skillnaden NM Städ AB gör på plats. Vi erbjuder även jobb på timmar utan kontrakt, Vänligen kontakta oss!