service-page-3-img

Flyttstädning

En flytt kan vara mycket stressande. Det mest utmanande med att flytta in / ut är flyttstäda. Någon gång är det obligatoriskt från hyresvärden att göra en flyttstädning innan du lämnar tillbaka nycklarna. Låt oss hjälpa dig och minskar din stress. Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla flyttstädning för hus, lägenheter och andra lokaler. Vårt team kan hantera alla slags oordning.

Låt oss ta hand om städningen så får du mer tid att fokusera på din nya bostad. Om du använder våra flyttstäd tjänster kan du förvänta dig en mycket vänlig och kompetent kontaktperson som håller dig uppdaterad och försäkrar dig service av hög flyttstäd kvalitet och bästa flyttstädning pris. Vår tjänsten är utformad på följande sätt att du som kund ger oss en tom plats och vi kommer att ge dig tillbaka en glittrande ren platsmed med bästa flyttstäd pris.

För att se till att vi städar rätt och fulländad har vi utformat en flyttstäd checklista: Vad ingår i flyttstädning? Här följer en detaljerad lista på vad som ingår i vår flyttstädning: Flyttstädning av vardagsrum, kök/ matplats, badrum/toaletter, tvättstuga och huvudingång. Vår flyttstäd är planerad på ett sätt som tillfredsställer dig och din hyresvärd. I slutet av städningen kan vi garantera bästa flyttstäd pris och att det kommer att bli en av de bästa flyttstädningar du har sett!

  • Rengöringsprodukter, tillbehör och utrustning som behövs för städningen ingår.
  • Vår flyttstädning är även lämplig för fastighetsmäklare för en visning av huset.

För att våra kunder ska känna sig trygga garanterar vi att alla vår personal är försäkrad. Vi har F+skattsedel. Dessutom använder vi så mycket miljövänligt material som möjligt. För ytterligare information eller för att boka kan du ringa eller maila oss när som helst.För mer information kontakta oss .