Fönsterputsning

När solen börjar skina genom fönstren upptäcker du ofta hur smutsiga de är. Dags att putsa fönster! Är du trött på att putsa fönster? Låt oss hjälpa dig! Med många års erfarenhet har vi expertis inom rengöring av olika typer av fönster och för oss är inget jobb för svårt. Vi har bästa fönsterputnings pris och vi putsar effektivt, professionellt och lämnar alltid bästa kvalité av utfört jobb efter oss. Det finns inga fönster som är för smutsiga för oss.

Vi putsar allt, inga jobb är för stora eller för små för oss och alltid med bästa fönsterputnings pris . Vi älskar utmaningar och strävar alltid efter att bli bäst i branschen. Fönsterputs i Stockholm – Snabbt, smidigt, enkelt och vi ger alltid bästa fönsterputs pris, kontakta oss för en offert idag. Julfönster puts ger oss alla de verktyg som vi behöver för att kunna tvätta dina fönster på bästa sätt och alla våra stödare har kollektivavtal, ansvarsförsäkring och är utbildade fönsterputsare

Vi kommer inte bara att förse dig med ett serviceprogram med full service, men vi kommer att förse dig med alla dina toalettillbehör och hantera inventeringen åt dig och frigöra din tid att göra det du gör bäst.

Såhär putsar vi fönster:

  • För att kunna uppskatta tid och kostnad så behöver vi veta antal fönster samt storlek. Vi erbjuder fönsterputs pris per timmeeller fönsterputs pris per fönster.
  • Berätta i förväg om det finns skador på fönstren. Till exempel om det är repor på fönsterna eller om de ej går att öppna m.m.
  • För att spara tid så ber vi er att flytta möbler bort från fönsterna samt ta bort föremål från fönsterbrädorna så det underlättar för oss och spara er tid och pengar. Självklart kan ni lämna kvar allt men då tar det längre tid.
  • Alla verktyg och redskapsom behövs förJulfönsterputsingår i tjänsten

För att våra kunder ska känna sig trygga om vår personal skulle orsaka en skada så är vi fösäkrade. Vår försäkring täcker i sådana fall eventuella skador på person och egendom. Vi har F+skattsedel. Dessutom använder vi så mycket miljövänligt material som möjligt. För ytterligare information eller för att boka kan du ringa eller maila oss när som helst.För mer information kontakta oss!