Golvläggning

NM Städ AB erbjuder golvläggning i form av parkett, ek, laminat, klinker och andra typer av trägolv och sätter golv åt dig med noggranna och effektiva metoder. Golvläggning är inte en enkel process, och små fel kan leda till katastrofala resultat. Som handelstekniska och bostadsgolvsexperter i Stockholm ger vi kvalitetstjänster, samtidigt som vi lägger golv. Vårt expertteam monterar alla typer av golv med bästa möjliga resultat. Vi vet allt som krävs och kan ge dig experttips oavsett om du gör renovering av en lägenhet, ett hus eller någon annan typ av fastighet. Vi tror på starka relationer med kunder, och därför arbetar vi för att prioritera deras tillfredsställelse.

Att lägga golv kan ta en dag eller ett par dagar beroende på area, storlek och typ av golv som ska läggas. Med skicklighet i att lägga olika typer av golv, vare sig det är en parkett eller trägolv, såsom laminatgolv, massiva parkettgolv, massiva plattor, helt limmade mosaikparkett eller trägolv, så arbetar vi enligt ditt schema och budget. Golvläggning är inte bara vårt yrke, utan det är något vi också vill göra. Detta är hemligheten bakom den kvalitet vi alltid levererar till våra kunder.

Från hård träslagmontering till golvreparation; våra golvspecialister kan hjälpa dig att uppnå de bästa resultaten du önskar. Vi är stolta över vad vi gör, och ger dig därför högkvalitet av montering av hårt trä, golvlackering, slipning av lövträ och reparation av all golv du behöver. Vi vill ge dig sköna, hållbara och rena golv i alla rum för ditt nöje. Vi agerar på ett mycket professionellt sätt och alla vår medarbetare följer en strikt uppförandekod vilket ger våra kunder trygghet samtidigt som vi tillhandahåller deras enskildhet till oss och agerar efter deras behov.

Om du vill spara kostnader genom att minimera vår arbetstid är det bättre att förbereda rummet innan vi kommer för att utföra arbetet. Men vi förstår vikten av rena utrymmen och lämnar inte ditt golv ogjort eller ovårdat på grund av tid eller annan anledning. Om du letar efter ett professionellt golvläggningsföretag i Stockholm landar du på rätt plats. Välj oss med förtroende och få tillbaka kvalitetsresultat, prisvärda golvtjänster och säkerhet. För mer information, ring oss eller maila oss när som helst.