WhatsApp-Image-2020-08-14-at-17.35.33-11-470x440

Golvreparation

Golvreparationstjänster är mycket lämpliga i de fall då golvet har skadats på olika sätt. Sprickor i golvet är ett mycket vanligt sätt att märkas som skador. Det spruckna trägolvet kan vara problematiskt på många sätt. Men ingenting att oroa sig för, dessa sprickor kan lagas och mindre fuktfläckar kan också repareras. Vi på NM Stad AB kan förse dig med de bästa golvreparationer, golvmontering, golvslipning och golvpoleringstjänster i Stockholm utifrån din budget. Vi har flera års erfarenhet av att tillhandahålla golvreparationer och ersättningstjänster för golv. Inget trägolvproblem är svårt för oss att hantera och om du letar efter ett professionellt team för trägolvreparation, golvbyte, golvslipning eller golvpoleringstjänster i Stockholm, håll oss i din kontaktlista.

Vi förstår känslan när du ser att ditt golv ser ut som om det är helt nytt, och med våra tjänster för golvrenovering är vi fast beslutna att ge våra kunder en sådan känsla varje gång. Våra duktiga och mycket motiverade medarbetare är engagerade i att förse dig med golvreparationstjänster av hög kvalitet för att förbättra ditt golvs skick. Med NM Stad AB kan du välja mellan ett antal tjänster som inkluderar golvreparation, golvbyte, slipning, efterbehandling och polering.

Det är ditt val oavsett om du vill ha fullständigt utbyte av dina golv eller bara vill ha en snabb reparation för några få skadade platser, men vi är redo att ta emot vilken beställning som helst från dig. Oavsett arbetets storlek, se till att förvänta dig golvreparation av högsta kvalitet i Stockholm från NM Stad AB också inom ditt schema och din budget. Vi står vid kvaliteten och spetskompetensen för varje projekt vi arbetar med till slutförande. Kontakta oss via e-post eller ring för att veta mer om våra tjänster eller att få råd om dina golvreparationsalternativ. Att förvandla dina drömmar till verklighet är vår garanti.