Golvslipning

Vi reparerar golv även på allmänna platser. Om du har ett golv som har skadats eller som dagligen utsätts för massiva fötter och skor och behöver repareras från tjock och envis damm så kan vi hjälpa dig med det. Golvslipning och golvtätning är det enklaste sättet att bli av med smutsen. Ett professionellt jobb från oss, golvslipningsföretag i Stockholm. Ett fräscht och lackerat trägolv kommer att förvandla alla lokaler till något bra och ger ditt golv en långvarig charm. Golvslipning är en testad och pålitlig teknik som kan reparera alla typer av golv.

Vi är specialister när det gäller slipning av trägolv och lackering av golv. Våra golv reparationslackerings tjänster omfattar golvslipning, gapfyllning och efterbehandling. Vi engagerar oss totalt för att se till att din golvslipning utförs på ett proffsigt sätt. Vi förstår helt att våra kunder förväntar sig en perfekt avlutning när golvslipningen är klar och vi levererar alltid bästa golvslipning i Stockholm. Du kan verkligen se skillnaden mellan golven du hade innan och efter golvslipning.

När det gäller ett perfekt slipat golv och en dammfri miljö spelar kvaliteten på slipmaskinen en av de viktigaste rollerna för att hålla huset rent och uppnå ett underbart resultat. För att hålla ditt hus fritt från damm och minska risken för att lämna fläckar på en ny slipad yta, använder vi endast högsta kvalitet, praktiskt taget dammfri golvsliputrustning. Att använda slipmaskiner och material av hög kvalitet för att slipa ditt golv är viktigt för att säkerställa en jämn och smidig konsistens. Därför använder vi bara material av högsta kvalitet. Som ett resultat bör du ha ditt golv så bra som nytt.

Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och det finns inga dolda kostnader. Vi erbjuder våra professionella golvslipning och restaureringstjänster till kunder från olika branscher i Stockholmsområde. Ditt trägolv kommer att vara i säkra händer och lämnas rent, fräscht och fint. Vi bokar tid för besök hos dig för att kunna utvärdera dina krav på golvbehandling. Du kan samråda med oss om golvbehandling som du letar efter och ställa eventuella frågor som du har och prata om den bästa golvbehandlingen för din typ av golv samt fördelarna mellan oljor och lack. Vi brinner för att montera och reparera trägolv; mycket stolthet går in i vårt arbete och därför väljer våra kunder oss för att göra ett professionellt jobb. För mer information kontakta oss via e-post eller telefon.