Kontorsstädning

Vi utför kontorsstädning i Stockholm med goda rekommendationer. För att du ska känna sig trygg med vår kontorsstädning, har vi samma professionella kontorstädare varje gång. Vi är inte bara ett städföretag i Stockholm, städkontor är  viktigt för oss och våra professionella städteam arbetar ofta parvis beroende på hur logistiken ser ut. Du hittar professionella kontorsstädnings i Stockholm och kontorsstädning Södermalm genom att kontakta us. ‘Så’  Vi vet att Kontorsstäd med ett professionell städteam skapar en ren och fin arbetsmiljö, ökar personalens produktivitet på arbetsplatsen som i sin tur ökar kundernas och besökarnas välbefinnande.

Städning kontorminskar spridnign av bakterier. Dessutom ökar risken för spridning av bakterier och förkylningar på ett dammigt och ostädat kontor. Sjuka medarbetare ger givetvis ännu sämre effektivitet. Så Detta är de kanske viktigaste anledningarna till varför det är ett misstag att nonchalera Kontorsstädning i Stockholm.

För att uppnå denna känsla av en ren och fin arbetsplats åt våra kunder i Stockhom (Normalm, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen eller Östermalm) så har vi höga standarder på kvalité och säkerhet. Vi vet att säkerheten vid kontorsstädning södermalm är det mest grundläggande när det kommer till att anställa någon som städar för dig som kund. Vi har många års erfarenhet och av att jobba på säkrare platser i Stockhom där säkerhet är ett stort fokus.

Vi strävar alltid efter att uppfylla dina behov ett prefekt kontorsstäd samt att leverera en extra-ordinär kundrelation och kontorstädning pris. Vi arbetar enligt ISO-systemet även om vi inte är ISO-certifierade. Så om du letar efter en pålitlig och erfaren partner så kan vi på NM Städ AB Professionell kontorsstädning Stockholm hjalpa dig. Leverans av städning baseras på arbetsskrivningen som ingår i ett kontrakt. Städtjänster som ingår:

  • Entre / kontorsrum / konferensrum / hall
  • Toalett / dusch / omklädningsrum
  • Kök / lunchrum / matplats
  • Hiss / trappor

Leveranserna:

Låt oss spara din tid och energi genom att fylla på dagliga förbrukningsvaror som tepåsar, kaffe, toalettpapper, tvål m.m. Alla förbrukningsvaror kommer att inkluderas i månadsfakturan. Vänligen kontakta oss om du har några frågor angående om våra tjänster!