Linoleum och Plastgolv

Vet du vad som kan göra att ett golv ser både smutsigt och tråkigt ut? Det finns många orsaker till att ett golv tar skada bland annat från extremt slitage, salt, smuts och grus från skor, en grundregel oavsett golv typ är att stoppa smutsen redan i entrén. För att ett golv oberoende av golvmaterial ska se bra ut i många år, är det viktigt att man rengör och tar hand om golvet omsorgsfullt. Korrekt utfört golvskötsel på dagliga baser är nyckeln till att ditt golv håller sig glänsande under en lång tid. NM Städ AB erbjuder ett komplett golvvårdsprogram enligt principen att olika golv kräver olika behandling, och det är inte bara golvrengöring en det beror på om du vill behålla ditt golv glänsande och vackert länge, utan nötningsprocessen måste stoppas med hjälp av ett förebyggande ytskikt.

Vi på NM Städ AB har professionell expertis inom golvvård och vi börjar alltid ett nytt uppdrag med en behovsanalys och golvbesiktning varefter vi formulerar ett golvvårdsprogram i samförstånd med kunden. Du kan lita på oss för dina golvrengörings behov oavsett golvmaterial på kontor, skolor, vårdhem, industrier etc. Våra eco-vänliga städkemikalier ger god ekonomi, effektivitet, ergonomi, ekologi därför kommer du alltid att se oss använda miljömärkta produkter och golvkemikalier för våra golvrengöringsuppdrag så att de negativa effekterna på miljön minskar så mycket som möjligt.

Varför oss?

  • Golvmaskin buffring
  • Flera vaxbeläggningar
  • Prisvärt
  • Miljövänliga kemikalier

Som kund vill jag alltid tillhandahålla kvalitét, både när skoladet kommer till material och utförande. Är det sedan ett bra pris blir det bara en extra bonus. Om detta är fallet med dig, är det ingen tvekan om att NM Städ AB är en lämplig leverantör av golvstädtjänster för dig. Vi på NM Städ AB är mer än medvetna om att kvalitet kommer i först hand. För ytterligare information om golvvård av linoleum och plastgolv i Stockholm kan du alltid kontakta oss via e-post nmstad.se eller ring oss på 0707 507 888.