Mattvätt

Vi rekommenderar vi att du gör din mattrengöring en gång om året för att ta bort all smuts, damm, allergener, insekter och andra obehagliga gäster. Vilket är särskilt viktigt för allergiker med olika typer av allergier.  Om du söker rekommenderad matt städfirma i Stockholm och dess närområden, ska du kontakta oss. Vi pålitliga och väl etablerade i Stockholmsområdet och tillhandahåller högkvalitativ och professionell mattrengöring i Stockholm och omgivningarna. Vi har många års erfarenhet och expertis inom mattvätt och vi garanterar bästa möjliga mattrengöringsresultat med hjälp av vår mattavårdspersonal som är mycket kunniga, professionell.Vi på NM Städ AB använder bara av de bästa Eco vänliga naturliga mattrengöringsmedel för att säkerställa en perfekt och allergi säker mattrengörings resultat varje gång.

Vi rekommenderar att du rengör dina mattor en till två gånger per år. Att rengöra mattorna regelbundet hjälper inte bara till att hålla mattan ren och representativ, utan även hela rummet. Damm kvalster är vanliga i våra lokaler och deras avfall är den näst högsta orsaken till allergiska reaktioner. Rengöring med ånga tar bort dessa skadedjur permanent vilket ge färre näsbesvär, kliande ögon eller andningssvårigheter hos personal och gäster. Vi utför mattrengörning på kontor, hem, skolrestauranger, klubbar, hotell och andra offentliga lokaler. Vi vet att renheten i dina utrymmen är viktig när det gäller presentation, hälsa, hygien och komfort.

VARFÖR VÄLJA OSS:

  • Enkel bokning
  • Fullt försäkrat
  • Snabbtorkningstid
  • Pålitlig och effektiv
  • Miljövänliga, giftfria produkter
  • Prisvärda mattrengöringspriser
  • Förläng kvaliteten och livslängden på dina mattor

Vi hjälper dig att spara tid och pengar! Vi vet hur dyrt det är att byta ut dina mattor. Genom att rengöra dina mattor regelbundet kan du förlänga dina mattors liv betydligt! Vi utför mattrengörningen så att du inte behöver! Du vill att vi ska ta bort smuts och ohälsosamma element från din matta och det är vad vilket gör när vi ångtvättar dina mattor vilket gör de till ett idealiskt val för era lokaler. Kontakta oss kasta e-post eller ring!