Skola och förskola

Skolan och förskolan överkomligt städning, vårt mål är att kunna tillhandahålla en hög rengöring av skolan och förskolor.Rengöring av en skola varje dag ser till så att barnen varje dag är i en ren och hälsosam miljö. Vårat team har lång erfarenhet och är väldigt professionella när det kommer till städning av skolor.

Vi är ett flexibelt och omfattande städföretag. Vid städning av förskolor och grundskolor anpassar vi oss efter kunderna och ser till att uppfylla alla krav och behov som du har. Vi förstår också att skolmiljön är väldigt känslig då det finns växande barn där. En rätt utfärdad städning förebygger smittspridning. Även risken för olägenhet i form av infectioner och allergiska besvär minskarbland barn. Vid städning av förskolor och grundskolor så prioriterar vianvändning av  miljövänliga produkter vid städning.

Vi vet att kemiska ämnen kan också finnas bundna på partiklar vid städningen i skolor och förskolor, till exempel hormonstörande ämnen som mjukgörare i plaster och flamskyddsmedel från elektronik och textiler , Städning bidrar till att olika föroreningar som kan påverka luftkvaliteten förs bort eller minsks. Genom ställa krav på förbättrade städrutiner och en hög utbildning av vår städpersonal vid städningen i skolor och förskolor förbättrar vi barnens innomhusmiljö.

Städning på skolor och förskolor inkluderar följande:

  • Entre / kontorsrum / konferensrum / klassrum / idrottshall / bibliotek / laboratorium
  • Toalett / dusch / omklädningsrum
  • Kök / lunchrum / matplats
  • Hiss / trapper

 Låt oss hjälpa till med fler saker

Vi kan även erbjuda flera tilläggstjänster, som att kontrollera och byta glödlampor, se till att fönster är stängda och att lokalerna är låsta och larmade och så vidare.

Leveranserna:

Låt oss spara din tid och energi genom att fylla på dagliga förbrukningsvaror såsom tepåsar, kaffe, toalettpapper, tvål m.m. Alla förbrukningsvaror kommer att inkluderas i månadsfakturan.