Storstädning

Beroende på hur stort hushållet är kan storstädning hemma behövas mer eller mindre ofta. Vädrar du regelbundet och Vi erbjuder städning av lägenheter, hus, kontor och alla typer av privata fastigheter. Även om du städar kontinuerligt är storstäda nödvändigt. På våren är en nödvändig eftersom det finns mycket att städa efter snön. På vintern vill man att allting ska vara rent inför julen. Vi tror att är grundläggande inför varje säsong. Det är här vi kommer att tillhandahålla den högsta standarden för  hemma och se till att alla våra kunder är nöjda. Vårt företag planerar efter era behov. Vår omfattande städtjänst kommer att göra ert hem skinande rent när vi är klara.

Storstädning vad ingår?

Storstädning vad ingår?Vi dammtorkar, gör rent runtom vitvaror, dammsuger och vädrar alla rum, våttorkar golv – bland mycket annat. Allt enligt den checklista vi gör upp i samråd med dig.

Extra stort fokus läggs ofta vid kök och badrum även om vi självklart är beredda att anpassa storstädningen efter dina specifika önskemål. Även höga ytor och platser som normalt klassas som svåråtkomliga görs i regel rent under en hemma.

Vill du veta mer om allmänt rengöringspris?

Skicka oss hur många KVM är ditt villa eller ditt lägenhet och där du är belägen i Stockholm, till exempel: (Pris allmän städning kvm, pris allmän städvilla, Stockholm) Storstädning pris per kvm, med NM Städ AB? Vi har lång erfarenhet av storstädning, väl inarbetade rutiner, beprövade kontrollfunktioner och genomtänkt arbetssätt. När du bokar en storstädning hemma via oss är storstädning pris per kvm.

För att ge dig som kund en bättre överblick över vad ingår i storstädning i de olika rum, följer här en storstädning lista med en genomgång av vilka moment en storstädning omfattar, rum för rum. Storstädning av vardagsrum, kök/matplats , badrum/toaletter och tvättstuga/huvudingång. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss inom 48 timmar. Vi finns i Stockholm för mer information kontakta oss!