Om vår Städfirma

Lyckliga och nöjda kunder är det viktigaste för oss. Vi är extremt stolta över vår personal och deras exceptionella arbeten som har gjort så många kunder nöjda.För att stödja denna trend så föredrar vi att ha en öppen kommunikation med våra kunder och förse deras behov och förväntningar med högsta kvalité. Som städfirma är vårt mål att alltid tillhandahålla högsta kvalité av både jobb och service för att bibehålla våra kunder glada och nöjda. Vi står för det vi lovar och tar hand om varje enskild kund. Vi välkomnar dig att gå med i NM  Städfirma.

NM STÄD tillhandahåller högsta kvalité på kundbemötande och ser till att våra kunder är nöjda över både vår insats och service. NM Städ erbjuder kvalitativa städtjänster med högsta säkerhetskrav och miljövänliga produkter. Städning av kontor, fönsterputs, flyttstädning, storstädning, trappstädning, butiksstädning, städ på Skola och förskola, byggstädning, golvslipning, golvläggning, golvreparation, plastmatta och mattvätt. En säker och miljövänlig städfirma med konkurrenskraftiga städtjänstpriser är NM Städ. För olika typer av städservice och bästa priser för städtjänst,  Kontakta oss .

Våra värderingar

Vårat mål är att tillfredsställa dig som kund med vår städservice samtidigt som vi tillhandahåller kundkontakt via telefon (24/7).

     Hög säkerhet: Vi vill att alla våra kunder ska ha förtroende för oss som städfirma och ser till att dina platser och tillgångar är i säkra händer med vår städservice och vår personal.

     Kundvärderingar: Vi betjänar våra kunder som om vi skulle tjäna oss själva. Vi värdesätter all feedback och använder den som ett hjälpmedel att förbättra vårat arbete och vår service i helhet.

     Miljövänlig: Vi använder oss av miljövänliga produkter som ger fantastiska resultat.

     Excellente och innovation: Vi ser till så all personal får utbildningar för att kunna leverera högsta kvalité för både service och arbeten. Vi håller oss hela tiden uppdaterade inom städindustrin och använder oss alltid av miljövänliga produkter och bästa teknikerna för att kunna städa åt våra kunder på bästa tänkbara sätt.

stadning i stockholm

Varför ska du anlita oss?

Vi garanterar din säkerhet
Vi tillhandahåller inte bara städning åt privatpersoner utan vi städar också åt företag vars namn, information och integritet behövs hållas skyddad.
Företags namn
Våra kunders säkerhet är den viktigaste faktorn för oss. Därför kommer våra anställda som städar i era lokaler alltid bära id-bricka med namn och bild för att alltid kunna verifiera sin behörighet.
Vi garanterar högsta kvalité
N&M städfirma strävar alltid efter att leverera hösta kvalité på alla arbeten och strävar alltid att överträffa kunders förväntan!
Vi värdesätter dina behov
N&M Städfirma ser att varje kunde har egna krav och behov som skiljer sig från andra. Vi respekterar allas behov och arbetar noggrantför att uppfylla allas förväntningar. Din önskan är vår lag.
Vårat försäkrade städ team
Vi är försäkrade och ser till så att alla våra anställda är försäkrade. Hos oss är dina tillgångar i säkra händer.
Vårat Städ team består av tränade och utbildade städare
Alla våra anställda inklusive nyanställda genomgår träning och utbildning för att säkerställa bästa tänkbara service och kvalité på jobb.